Team

Bij Huidtherapie Oostveen bent u aan het juiste adres voor behandeling van verschillende huidproblemen.
De praktijk is gevestigd aan de Mereveldlaan/achterzijde oude ING gebouw. in het hart van De Meern. 

Sylvia Wacanno -Oostveen 

In 1995 ben ik afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Aansluitend ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij Huidtherapie Zeist (tot 2005). Tegelijkertijd ben ik ook gestart met mijn eigen praktijk in Vleuten – De Meern, werkzaam geweest op de afdelingen dermatologie van het Lorentz – Diakonessenhuis te Zeist,  ZBC MultiCare Dermatologie in Hilversum en in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Ik ben actief in verschillende werkgroepen, o.a. het regionaal oncologisch netwerk IKNL. Sinds 2011 ben ik voor 2 dgn p/wk verbonden aan de Hogeschool Utrecht als praktijkdocent bij de HU-Klinieken, opleiding Huidtherapie. De combinatie van het werken in de praktijk en het lesgeven vind ik ontzettend leuk en inspirerend!

DSC_0551

Rosemarijn Hoogendoorn

Sinds april 2014 ben ook ik afgestudeerd Huid- en Oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring op mogen doen op het gebied van oedeemtherapie in gespecialiseerde klinieken in Duitsland. Een grote uitdaging!
Naast mijn werk in de huidoncologie bij Dr. Brinkmann kliniek, werk ik met passie in de praktijk als huidtherapeut. Werken met mensen en een helpende hand zijn in het verminderen van huidproblemen is mijn doel. Hierin hoop ik samen met u voor te kunnen gaan!

DSC_0565

Manon Meijers

In 2011 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben mijn loopbaan gestart in een allergiecentrum. Inmiddels heb ik veel kennis en kunde opgedaan bij twee grote huidtherapiepraktijken. Vanaf februari 2019 ben ik het team van Huidtherapie Oostveen komen versterken.
Het contact met cliënten en de afwisselende behandelingen maken het werk erg leuk.

Iedere cliënt is anders en komt met een andere hulpvraag. Het is een uitdaging om voor elke cliënt een passend behandelplan op te stellen en uit te voeren, om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Ik neem meerdere malen per jaar deel aan kwaliteitsbijeenkomsten en doe kennis op door het bijwonen van nascholingsdagen en congressen.

Motto:

Het geeft mij veel voldoening wanneer een cliënt door behandeling lekkerder in zijn/haar vel zit.